Over ons

Rijschool de Jong uit Rinsumageast is opgericht door Hendrik de Jong. Met jarenlange ervaring op de Friese wegen als rij-instructeur is Hendrik een bekend gezicht geworden bij het CBR in Leeuwarden. Sinds 2014 werkt hij zelfstandig als instructeur vanuit het Friese Rinsumageast. Hendrik staat bekend bij zijn leerlingen als een rustig en geduldig persoon.

Rijlessen in vele categorieën!

Je kunt bij Rijschool de Jong terecht voor je B, E, C (C1, C1E, CE) rijlessen. Ook kun je hier terecht voor je Rijopleiding in Stappen (RIS).

Faalangst instructeur

Leerlingen met faalangst of examenvrees hebben speciale aandacht nodig tijdens de rijopleiding. Bij Hendrik de Jong krijg je deze aandacht. We spreken pas van faalangst als je onder druk totaal bezwijkt. Bijvoorbeeld door een black-out, of door fouten die je tijdens je rijlessen nooit maakte. Dan is het goed te weten dat je rij-instructeur om weet te gaan met jouw faalangst.

Gecertificeerd instructeur autisme en AD(H)D

Je kunt bij ons terecht voor autorijlessen indien je autisme of AD(H)D hebt. Wij weten het beste in je naar boven te halen, vaak is een Rijopleiding in Stappen, ook wel RIS genoemd, dan een fijne keuze met de hoogste kans op succes.

Hendrik de Jong bij de Volkswagen Tiguan lesauto 

Autorijschool-Hendrik-De-Jong-voor-zijn-nieuwe-lesauto